Betala hyran för september

Behöver bankgiro och ocr nummer, summan borde vara 6833 kr. Skulle dras via autogiro men kan inte se att det finns något på hans konto. Autogirot har inte fungerat på 3 månader.

Kommentarer

 • Hej Leif,

  Det enklaste och snabbaste sättet att få se sin avi är genom att logga in digitalt på "Mina sidor". Där hittar du alla uppgifter du behöver för att betala.

  Svårt för mig att se på direkten varför autogirot inte fungerar. Om det är så att det tidigare har fungerat men inte nu, så är behöver du kontakta din bank - det är troligtvis något medgivande som har bockats ur/tagits bort eller helt enkelt så att det inte funnits täckning på kontot vid datum för dragning.

  Om det är så att du nyligen anmält intresse för autogiro men att det inte godkänts av någon anledning så kikar vi gärna närmare på det tillsammans med dig.

  Skicka ditt ärende med mejl post@vasbyhem.se så att vi kan titta närmare på din profil. Vi behöver ha lite fler personuppgifter för att undersöka närmare till exempel person- eller objektsnummer så att vi hittar rätt i systemet.
  Charlotte Chef Kundservice och Uthyrning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.