Får vi en chans?

Hej,

Jag heter Rickard och jag ställde mig och min familj i kö hos er för några år sedan.

I samband med ett lägenhetserbjudande fick jag veta att ni inte accepterar betalningsanmärkningar. Jag undrar hur möjligheten ser ut att få en individuell prövning?

Vi har i dagsläget kontakt med en skuldrådgivare i kommunen och vi håller på med en ansökan om skuldsanering. Den fördröjs lite pga att vi inte vet var vi kommer bo och vilken hyra vi kommer ha för att kunna få en hållbar och korrekt ansökan.

Allt vi ber om är en chans att få visa er att vi går att räkna med och att vi får visa och berätta om vår situation innan ni avvisar oss. Vi är idag inneboende i ett rum med 2 barn under 2 år.

Vänligen RickardKommentarer

  • Hej Rickard, tack för din fråga.

    För att få mer individuella svar på dina funderingar så ber jag dig att ringa vårt Kundcenter, så hjälper dom dig att skapa ett ärende så att du blir uppringd av någon som kan titta på just dina förutsättningar och möjligheter. 08-590 980 00

    Som generellt svar på din fråga så stämmer det att vi har som policy att man behöver vara fri från anmärkningar eller ha skött en skuldsanering prickfritt under de senaste två åren, för att vara aktuell för ett kontrakt hos Väsbyhem.

    Hoppas att det var lite svar på dina frågor och varmt välkommen att ringa om du vill prata om just dina förutsättningar.

    Allt gott, Lotten
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.