Information om parkeringsplatser i Eds Allé

Från och med den 22 april är det möjligt att söka parkeringsplats i garaget på Mälarvägen 51 (under huset) samt i garaget på Älvsundavägen 5 (annat hus).

Hyran för en parkeringsplats i garaget är 831 kr/månad inklusive moms.
Parkeringsplatserna söks via vår hemsida och hyrs ut efter kötid.
För att kunna anmäla intresse på en bilplats ska man först ha registrerat en intresseanmälan för bilplats samt vara inloggad på Mina sidor.
Kötiden räknas från det datum man gjort registreringen.

Lediga parkeringsplatser i garaget ligger ute på hemsidan under en veckas tid med start den 22 april med möjlighet att anmäla intresse mellan 22-28 april i första omgången. De parkeringsplatser som sedan fortfarande är lediga kommer ut på nytt den 29 april.

Det är möjligt att anmäla intresse på en bilplats i taget.
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Eva Löfgren på uthyrningen, e-post eva.lofgren@vasbyhem.se eller ringa vårt Kundcenter 08-590 980 00.

Om man anmäler intresse under den första veckan, 22-28 april, och får kontrakt på en parkeringsplats får man kontrakt, tagg och fjärrkontroll till parkeringsgaraget i samband med nyckelutlämningen på inflyttningsdagen.

I sommar kommer vi även att hyra ut ett antal parkeringsplatser utomhus på gården. Dessa läggs ut på hemsidan så snart vi har ett datum för exakt när de är klara att hyra ut. Alla parkeringsplatser söks på samma sätt genom vår hemsida.

Med vänlig hälsning
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.