Intresseanmälan

Trots att jag har tackat nej till två lägenheter och ja till åtta som jag fått erbjudande om så står det att jag har sökt max antal lägenheter och jag ej kan söka fler. Varför är det så och när kommer jag att kunna anmäla intresse till nya lägenheter?
Björn

Kommentarer

 • Hej Björn och jättebra fråga.

  Du kan ha max 10 intresseanmälningar aktiva samtidigt. När ett av objekten du visat intresse för går till kontrakt, kommer du att kunna söka en till.

  Du kan maxa dina möjligheter genom att:
  1. anmäla intresse endast på objekt som du vet att du vill tacka ja till vid ett eventuellt erbjudande och som din ekonomi håller för.
  2. ta bort intresseanmälan på de lägenheter som du ser redan nu, att dina köpoäng förmodligen inte kommer att räcka till

  Du kan se på ​Mina sidor​​​ dina egna köpoäng i förhållande till hur många köpoäng den har, som har flest just nu. Så fort du tar bort dig från en intresseanmälan så kan du anmäla dig till en annan.

  Är det så att du anmält intresse på tio lägenheter i nyproduktionen Åhusen, så kan du mejla till uthyrningen@vasbyhem.se och berätta vilket/vilka objekt du vill att vi ska ta bort dig ifrån - så fixar vi det.

  Håller alla tummar vi har att få se dig för kontrakt snart!
  Charlotte Chef Kundservice och Uthyrning
 • Hej! Jag har samma problem - jag hittar ingenstans var man kan ta bort intresseanmälningar!
  Kateryna
 • Hej Kateryna,

  Man kan ha max tio intresseanmälningar liggande samtidigt.
  Sedan får man vänta tills någon/några av objekten blivit färdighanterade så att de försvinner från din profil. Då kan du lägga till fler igen.

  Om du önskar ångra en intresseanmälan på din lista så kan du i ett tidigt skede göra det själv via Mina sidor, men har vi börjat handlägga objektet så behöver du mejla till oss på uthyrningen@vasbyhem.se och berätta vilket/vilka objekt du önskar ta bort. Då hjälper vi dig.

  Mina sidor


  Charlotte Chef Kundservice och Uthyrning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.