Till senaste kommentaren

Den nya tvättstugan på Hasselgatan

Tvättstugan som ska byggas på Hasselgatan hamnar långt ifrån de flesta portar. Får det vara så? Varför inte en på varje gård?

Kommentarer

 • Hej Carina, tack för din fråga.
  Den nya tvättstugan kommer hamna närmre än den tidigare tvättstugan så vi ser inga problem med den. Vi har stortvättstuga för alla lägenheter på Hasselgatan, även en stortvättstuga på Dragonvägen för de boende där, och det har funkat jättebra hittills.

  Vänliga hälsningar,
 • Hej igen!
  På samrådet för Hasselbladet så fick vi veta att det skulle bli en på varje gård när den gamla rivs. När ändrades det?
  Mvh: Carina
 • Hej igen Carina,

  Om du fått den informationen har du dessvärre missuppfattat eller pratat med någon som inte riktigt visste vad som gäller. Två tvättstugor har aldrig varit aktuellt. Vi bygger en gemensam tvättstuga mitt emellan gårdarna. Anledningen till att vi inte bygger två är för att hålla nere produktionskostnaden samt för att inte göra intrång i Hasselgatans innergårdar som ska vara en plats för rekreation och lek.

  Vänligen,
 • Hej igen!

  Jag har sett en ritning där den nya tvättstugan var placerad vid det röda huset (förråden) på 50-71 gården,och då tog jag nog för givet att det skulle bli en på varje gård för att vi inte skulle få så långt att gå. Det skulle möjliggöra för fler hyresgäster att nyttja tvättstugan.

  Med vänlig hälsning: Carina
 • Hej,

  Jag ber om ursäkt om du fått fel information förut men nu är det bestämt en tvättstuga emellan gårdarna så det ska fungera för alla hyresgäster.

  Vänliga hälsningar,

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.