Till senaste kommentaren

vilken chans är det att jag kan få en lägenhet

Hej!
Jag vågar skriva till er. Om ni kan hjälpa mig kan jag få ett hem så snart som möjligt. Jag är mycket ansvarsfull, jag har mitt jobb och jag kan ekonomiskt med hyran och extra kostnader. Jag har en förfrågning registrerade hos er just nu. om det fanns en möjlighet att ni skulle ta hänsyn till mig för någon av dem jag skulle vara mycket tacksam i förväg.
Mvh
Sandra Quiceno

Kommentarer

 • Hej!
  Vi har inga förturer hos Väsbyhem. Utan vi går efter kötiden och vem som uppfyller våra uthyrningsregler. Just nu uppskattar vi att kö tiden är ca 8-10 år detta kan såklart variera från område och antalet intressenter för lägenheten.

  Väsbyhem är noga med att förtur i bostadskön inte ska kunna ske. Vi är ett allmännyttigt bostadsbolag och varken kan eller vill vara den som bedömer vem som eventuellt skulle ha rätt till förtur.

  Det vi har är något som vi kallar för Bo-Direkt som kan komma på måndagar och torsdagar OM det finns några lediga. Dessa lägenheter ligger ute på vår hemsida under 24-timmar och sedan slumpas lägenheten ut till någon av dem sökande.
  Så håll koll på vår hemsida och sök dessa när dem kommer ut.

  Lycka till !

  Med vänliga hälsningar
  Kundcenter
  Hanna
  Hanna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.