Bilpool

Ni gjorde tidigare en undersökning om intresset för en bilpool i Sigma. Jag undrar om det finns några planer på att starta en. Jag är intresserad av det och tycker att det skulle vara både smidigt och klimatsmart.
Thérese Åström Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Therese!

  Vad roligt att du är intresserad av en bilpool.

  Faktum är att vi ska starta igång en "elbilpool" den 15 oktober i just Sigma. Sigma kommer vara det första området där vi testar en bilpool och de som bor i närområdet kommer kunna få tillgång till denna. Mer information kommer att publiceras på vår hemsida och vi kommer även att avisera om detta i form av informationsblad som bör komma inom kort.

  Vänligaste hälsningar Benjamin.
  Benjamin Kundservice
 • Toppen!
  Thérese Åström
 • Hej 👋🏻
  Vad innebär de? En bilpollo?
  Linnea Blomberg
 • Hej Linnea,

  Då alla inte har en bil eller känner ett stort behov av att äga en bil vill vi göra det möjligt för folk att välja bort att äga en bil genom att kunna låna en bil vid behov. Samt att det underlättar mycket för klimatet att kunna dela på en bil, som dessutom är en Elbil.

  En bilpool innebär att du kan låna en elbil av oss mot en kostnad för den tiden du använder bilen. Du kan läsa mer om vår bilpool på denna länken som jag skickar med: https://www.vasbyhem.se/CM/Templates/Article/general.aspx?cmguid=e3647469-7f8f-4c41-bf3e-5d922427cc69

  Ha en fin dag!

  Med Vänlig Hälsning
  Kundcenter
  Hanna
  Hanna Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.