Hyra

Vad är det för hyra på 2:orna på 50kvm på Prästgårdsallén?

Kommentarer

 • Hej Sandra!

  Hyrorna för 2:or runt 50kvm i Prästgårdsallén ligger mellan 5503 kronor till 6321 kronor per månad.

  Med vänlig hälsning
 • Hej

  Jag är jätte intresserat av lägenhet 2 eller 3
  49- 63 kvm hyra Max 8200 sek/ månad., om det finns

  Tack så mycket
  Mvh
  Heimat
 • Hej,

  Det första du behöver göra för att kunna söka bostad hos Väsbyhem är att registrera dig i vår bostadskö. Det gör du via den här länken Registrera dig på vår hemsida.

  Då samlar du poäng, ett för varje dag som du står i vår kö. För att fortsätta betraktas som aktiv sökande behöver du logga in på "Mina sidor" minst en gång per 12-månadersperiod.

  Vi passar på att tipsa om våra "Bo direkt"-lägenheter om du söker lägenhet akut. De lottas ut bland alla som anmält intresse, oavsett hur många kö-poäng du har hunnit samla. Du kan läsa mer om det här: Så här söker du bostad

  Vänligaste hälsningar Benjamin.
  Benjamin
 • Jag är registrerat mig 2018. Min fru också registerat 2020. Jag bor i en ettan och det är dryt. Mina föräldrarna också vilja besöka mig. Då Jag behöver en 2 eller 3 som inte ha mer än 8200 hyra.
  Kan ni hjälpa mig med akut tjänster som ni sagt.
  ​Jag bli tacksam
  Tack så mycket
  Mvh
  Hemant 

  Heimat
 • Hej!
  Vi har inga förturer hos Väsbyhem. Utan vi går efter kötiden och vem som uppfyller våra uthyrningsregler. Just nu uppskattar vi att kö tiden är ca 8-10 år detta kan såklart variera från område och antalet intressenter för lägenheten.

  Det vi har är något som vi kallar för Bo-Direkt som kan komma på måndagar och torsdagar OM det finns några lediga. Dessa lägenheter ligger ute på vår hemsida under 24-timmar och sedan slumpas lägenheten ut till någon av dem sökande.
  Så håll koll på vår hemsida och sök dessa när dem kommer ut.

  Lycka till !

  Med vänliga hälsningar
  Kundcenter
  Pia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.